`

Slujba de duminică

Cu un singur click, vezi de oriunde te-ai afla Sfânta Slujbă din comunitatea ta. Iţi aducem acasă imagine şi sunet LIVE sau arhiva digitală a ultimelor evenimente din biserică.

Conecteaza-te acasa

Indiferent daca esti în România sau în orice parte a globului, acum, cu un simplu click poti ajunge acasă, în biserica din comunitatea ta.

Transmisie LIVE

Auzi si vezi slujba de duminică sau din marile sărbători cu transmisia online din biserica de acasa. Combinând ultimele tehnologii din internet, audio&video, te aducem măcar virtual, mai aproape de cei dragi.

Computer, tableta sau telefon

Transmisia poate fi accesata de pe laptop sau orice alt dispozitiv mobil conectat la internet, accesând site-ul personalizat, dedicat bisericii din comunitatea ta.

Transmisie VIDEO

Capturile snapshot sau imaginile în mișcare sunt disponibile din 3 zone ale bisericii, în funcție de abonamentul ales. Slujbadeduminica.ro permite mai multe modalitați de implementare ale soluției de streaming online.

Radio streaming

Stream audio care reda la o calitate asemanatoare posturilor de radio online serviciile religioase din biserică. Tehnologia permite conectarea a pâna la 1000 de ascultatori simultan.

Arhiva video

Arhiva de evenimente permite stocarea si vizualizarea transmisiilor anterioare din biserică pâna la o limită de spatiu de stocare digital de 1 GB.

Slujba de duminică

Propunem bisericilor din comunitatile românesti sa ajungă la credincioșii de pretutindeni printr-un serviciu de transmisie live a slujbei de duminică și altor evenimente religioase, care vor fi accesate online de cei cu dor de satul natal.

 

Oferim proiectarea soluției, consultanța în alegerea echipamentelor necesare, instalarea lor în biserici, servicii de transmisii live și arhive multimedia conform abonamentelor alese.

Transmisie video

Oferim configurarea și montarea a pâna la 3 camere video care să preia imagini (poze statice sau imagini în mișcare) din interiorul și exteriorul bisericii în timpul slujbelor duminicale sau a altor evenimente din biserică.

Transmisie audio

Asiguram preluarea sunetului din biserică, codarea și transmiterea acestuia printr-un stream audio sincronizat cu imaginile video, disponibil pentru un numar de cel mult 1000 de ascultatori simultan.

Despre noi

Într-un sat românesc toate se învârt, totul se petrece în jurul bisericii.

Dorul de casa si experiența de peste 15 ani în indutria de radio ne-au facut să demaram acest proiect.

Am început în decembrie 2014 sa transmitem audio Sfânta seara de Craciun dintr-un sat maramureșan autentic pentru prieteni, familii și cunoștințe care dintr-un motiv sau altul nu puteau ajunge la biserică. Tradiții și obiceiuri stravechi au ajuns astfel în casele românilor din Italia, Spania, Marea Britanie, SUA sau Chile. Mai apoi, tinerii plecați departe de casă au contribuit financiar pentru extinderea sistemului și astfel, am implementat în 2015 și transmisia video, pentru ca sentimentul ca ești acasa alaturi de cei dragi să fie cat mai autentic.

Daca vrei sa implementezi soluția și în comunitatea ta, sa vezi și sa asculti evenimentele din biserica de acasă, solicita o oferta, precizând locația și dotările sale. Nu uita sa lasi o adresă de e-mail și un numar de telefon pentru a te putea contacta.

Proiectele noastre

Slujbadeduminica.ro a pornit din dorinţa de a aduce măcar virtual mai aproape de casă şi de Biserică pe cei aflaţi departe de locurile natale. Prima transmisie live a slujbei s-a făcut din Tăuţii de Sus, judeţul Maramureş.

tautiidesus.slujbadeduminica.ro

Află mai multe despre proiect

Biserica în mediul virtual

"Accesat fiind de milioane de oameni în fiecare oră, mediul virtual este cumva noua agoră a lumii noastre. A nu fi prezent în ea înseamnă a refuza celor care se plimbă („navighează”!) prin ea, cu treburi sau nu, contactul cu Hristos, cu Evanghelia şi Biserica Sa. Transmiterea pe internet a slujbelor și evenimentelor din biserică este, pe de o parte, o invitație la Liturghie, la comuniunea și la bucuria Bisericii, iar pe de altă parte este o alternativă pusă la dispoziția oricui dorește să se apropie de Biserică și de Dumnezeu."

 
Părintele Adrian Mihali, Biserica "Duminica Tuturor Sfinţilor", Tăuţii de Sus, Maramureş

Testimoniale